Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku] (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku], I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]

Tags: Didi Kempot,
Singer : Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]


GUNAKAN KUNCI DASAR "G' UNTUK VERSI ASLINYA


Intro : F G C F C

C Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G C
Kanggo wong sing tak tresnani
A Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
G C Fm C
Nganti kapan aku ora ngerti..

C Dm
Aku nyanyi lagu iki
G C
Lagu sworoning ati
A Dm
Golek pangan kanggo nyambung umur iki
G C G C
Rasane nganti garing lambeku iki

Reff:
C Dm
Lagu iki lagu nasibe uripku
G C
Lagu iki lagu tangise batinku..
C Dm
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
F G C
Rasane nganti garing lambeku iki..

C Dm
Yo mung gitar sing ngancani
G C
Nulis lagu rino wengi..
A Dm
Tanganku nulis manut karepe ati
G C
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani..

Musik : Cm G Cm
C Fm G# G C G

Kembali ke : Reff

C Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G C
Kanggo wong sing tak tresnani
A Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
G C
Nganti kapan aku ora ngerti..

Outro : Em F G C G C

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]

Now that you know the chords and lyrics Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku], what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku] and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2015/09/lirik-dan-kunci-gitar-lagu-didi-kempot_54.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.