Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

Tags: Eny Sagita,
Singer : Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe
PENGEN NGOMBE

By : ENY SAGITA

[Intro] Dm Am Dm
Dm Am Dm Gm A# Dm

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

[Chorus]
Gm
Dino ganti wulan
Dm
wulane wis ganti tahun
A Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun

[Intro] Gm Dm A D

Gm
Tahun ganti windu,
Dm
suwene kowe tak tunggu
A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

A A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
Gm A Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

Dm C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
A# Gm Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

A A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
Gm A Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sopo sopo kuwi sopo
A
Sopo seng kok gendhong
A#
Sopo seng kok emban
A Dm
Sayang sayang kuwi sopo

Dm
Aku pengen ngombe
C
Ngelak seng tak rasakke
A# Gm Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
Gm Dm G A Dm

Back To : [Chorus]

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

Now that you know the chords and lyrics Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2015/12/kunci-gitar-eny-sagita-pengen-ngombe.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.