Doel Sumbang - Ai

Doel Sumbang - Ai (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Doel Sumbang - Ai , I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Doel Sumbang - Ai

Tags: Chord, Doel Sumbang, lyrics,
Singer : Doel Sumbang - Ai
Author: maingitardulu.com

   D                           Bm
Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir
G    A    D    G A
Asep endag ku Ai

D        Bm
Hese bohong rumasa teu bisa bohong
G    A    D
Asep oleng ku Ai

D                Bm
Ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan
Bm
Kapanah ku kinasihan
F#m
Lieur ku Ai
Bm
Kabedil ku jangjawakan
Bm
Kapanah ku kinasihan
F#m
Gelo ku Ai
Em
Samara sasamar polah
Em
Teu bisa dipapaleutkeun
Em
Teu bisa dibebenjokeun
A
Nu aya dina lamunan beurang peuting
    D
Ukur Ai
    Bm
Rumasa teu bisa mungkir
G    A                    D
Asep oyag-oyagan ku Ai
Bm
Rumasa teu bisa bohong
G          A                        D
Asep eundeug-eundeugan ku Ai
Bm
Tue bisa mungkir jeung bohong
G            A                          D
Nu aya dina hate Asep ngan ukur Ai


INT : Bm F#m Em A D
    G A D

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Doel Sumbang - Ai

Now that you know the chords and lyrics Doel Sumbang - Ai , what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Doel Sumbang - Ai and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/03/doel-sumbang-ai.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.