Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging

Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging

Tags: Chord, Doel Sumbang, lyrics,
Singer : Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging
Author: maingitardulu.com

     C#m
Aya awewe jaman ayeuna
    A        C#m
Ngaku awewe modern
    A        C#m
Berkarier penuh obsesi
    A        C#m
Sagala hayang siga lalaki


A        C#m
Ceunah emansipasi
    A        C#m
Bari uteukna teu ngarti
A            C#m
Bisnis beurang peuting
    A        C#m
Bisnis naon duka teh teuing


        C#m
Salakina di imah ngajaga tulak panto
        C#m
Anak diasuh cukup ku suster jeung babu
F#m                    C#m
Hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
F#m                    G#
Ngarepkeun ti salaki ceunah mah teu cukup wae
F#m                    C#m
Emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
        A            C#m
Padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak


        C#m
Awewe nu kieu lain awewe modern
        C#m
Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
        C#m
Nganut emansipasi kaluar tina aturan
    A   
Montong ngawalan kodrat
            C#m
Bisi ngadon jadi bejad

INTERLUDE : F#m C#m A C#m

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging

Now that you know the chords and lyrics Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/03/doel-sumbang-awewe-sapi-daging.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.