Doel Sumbang - Ditalipak

Doel Sumbang - Ditalipak (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Doel Sumbang - Ditalipak , I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Doel Sumbang - Ditalipak

Tags: Chord, Doel Sumbang, lyrics,
Singer : Doel Sumbang - Ditalipak
ditengah jalan Author: maingitardulu.com

Em
Bobogohan lima belas bulan
            B
Jeung si Denok urang Banjaran
    B
Randa ngora hade rupa
Am        B    Em
Anak bungsu bandar gula

Em
Salah naon atuh salah salah naon
        B
Dosa naon dosa naon
    B           
Kurang naon ari akang kurang naon
Am        B    Em
Diputuskeun ditengah jalan




Reff :
Am           
Hawar-hawar meunang beja
    Em
Dijodohkeun ku kolotna
    B
Jeung polisi lalu lintas
            Em
Kang Wahyu urang Cicadas


Am
Randa ngora hade rupa
    Em
Serab ku pangkat jeung banda
    B
Ka kuring ngadadak tega
            Em
Nyieun surat putus cinta


Em
Hanas kuring guda-gade
          B
Bro-broan barang bere
B
Pangaboga ampir beak
Am        B    Em
Teu sangka rek ditalipak

Interlude : Am Em B Em (2x)

Em
Bobogohan lima belas bulan
            B
Jeung si Denok urang Banjaran
B        B
Randa ngora hade rupa
    Am    B   Em
Anak bungsu bandar gula

Em           
Salah naon atuh salah salah salah naon
        B
Dosa naon dosa naon
B
Kurang naon ari kuring kurang naon
    Am    B    Em
Diputuskeun ditengah jalan



Reff :
Am       
Hawar-hawar meunang beja
    Em
Dijodohkeun ku kolotna
    B
Jeung polisi lalu lintas
    B        Em
Kang Wahyu urang Cicadas


Am   
Randa ngora hade rupa
    Em
Serab ku pangkat jeung banda
        B
Ka kuring ngadadak tega
    B        Em
Nyieun surat putus cinta


Em
Hanas kuring guda-gade
        B
Bro-broan barang bere
B
Pangaboga ampir beak
    Am    B    Em
Teu sangka rek ditalipak

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Doel Sumbang - Ditalipak

Now that you know the chords and lyrics Doel Sumbang - Ditalipak , what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Doel Sumbang - Ditalipak and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/03/doel-sumbang-ditalipak.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.