Doel Sumbang - Duriat Madinah

Doel Sumbang - Duriat Madinah (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Doel Sumbang - Duriat Madinah, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Doel Sumbang - Duriat Madinah

Tags: Chord, Doel Sumbang, lyrics,
Singer : Doel Sumbang - Duriat Madinah
Author: maingitardulu.com

Dm Bb Dm
Waktu urang patepung deudeuh
Gm Dm
Layung koneng mayungan masjid nabawi
Gm Dm
Dikersakeun bada maghrib urang wanoh
Bb Dm
Nu jadi saksina madinah al munnawaroh


Dm Bb Dm
Ku kersaning nu maha suci
Gm Dm
Pa amprok di dinana tawaf jeung sa’i
Gm Dm
Teu ras pada mengtangtu kadi multajam
Bb     Dm
Mihareup duaan deukeut silih pikaheman



Gm Dm
Duriat Ka ajeun jeung ka tanah suci
Gm Dm
Duriat nu gumuruh dina ati
Gm Dm
Duriat ka anjeun jeung ka tanah suci
Gm A
Duriat nu ngaguruh dina ati



Reff:
Dm    A Dm
Rukun yamman hajar aswad
Bb Dm
Hijir ismail jeung anjeun
C Gm A               Dm
Ngawakun rasa kasono moal bosen moal poho
Dm
Geuning aya ridho gusti
A Dm
Ayeuna urang ngajadi
C   Gm Dm
Hoyongna patilas deui jaga mun ibadah haji

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Doel Sumbang - Duriat Madinah

Now that you know the chords and lyrics Doel Sumbang - Duriat Madinah, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Doel Sumbang - Duriat Madinah and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/03/doel-sumbang-duriat-madinah.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.