Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

Tags: NDX AKA,
Singer : Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

[Intro] C G Am Em
F G C Am Dm G C

Dek, kowe ning ndi ?
kangmas kangen dek, kangen banget
ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar tenan
opo maneh nek kelingan janjimu dek
terus ning ati
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neh teko ning studio
mergakno iki ngesakne kangmas

C G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

C
pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
kelingan awale kita ketemu di sana
Em
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

F G
sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C Am
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm G
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

C
dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
G
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Em
aku bingung kudu nggoleki sliramu ning ngendi

F G
yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
C Am
walaupun ati iki gor isone pasrah
Dm G
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
C
senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

C G
mas pangapurane kanggo awakku
Am Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
F G C Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
lilakno aku kanti ikhlas ati

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

C G
mas pangapurane kanggo awakku
Am Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
F G C Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
Dm G C
lilakno aku kanti ikhlas ati
Dm G C
lilakno aku kanti ikhlas ati

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan

Now that you know the chords and lyrics Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-aka-kelingan.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.