Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Tags: NDX AKA,
Singer : Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

[Intro] Bm  F#m  G  D F#

Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

F#m
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
G
ono opo kok koe bedo karo aku iki
D
opo aku salah nek aku tresno koe
F# Bm
po pendak dino atimu enenge gelisah

F#m
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
G
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
D
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
F# Bm
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Reff]
Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

F#m
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
G
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
D
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
F#
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-kimcil-kepolen.html

Bm F#m
jaremu nek ra FU koe ora i love you
G
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
D
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
F# Bm
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Reff]
Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

F#m
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
G
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
D
pancen koe konco neng atimu wuto
F#
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Bm F#m
aku wes ra betah ngrasake sifatmu
G
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
D
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
F#
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo
http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-kimcil-kepolen.html

Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

Now that you know the chords and lyrics Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-aka-kimcil.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.