Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Tags: NDX AKA, PJR,
Singer : Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Reff :
C Dm
cidro mergo sliramu
G C
jarene tresno aku
Am Dm
nanging.. kowe ninggalke aku
G C
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

C Dm
opo ora eling mbiyen karo aku
G C
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
Am www.bhelagu.com Dm
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
G C
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

C Dm
kowe pancen tego medot talining asmoro
G C
lorone ati nganti ora iso ditambani
Am Dm
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
G C
ro wong tuomu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

C Dm
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
G C
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
Am www.bhelagu.com Dm
kabeh mau gawe cidro neng atimu
G C
mergane aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff



=================
Chord Originalnya
=================


Reff :
E F#m
cidro mergo sliramu
B E
jarene tresno aku
C#m F#m
nanging.. kowe ninggalke aku
B E
kabeh.. janjimu mung palsu

==> Kembali ke : Reff

E F#m
opo ora eling mbiyen karo aku
B E
mlaku gandengan penuh cinta dan kemesraan
C#m www.bhelagu.com F#m
nanging saiki.. kowe tego mblenjani janji
B E
lorone ati.. iki ra bakal tak baleni

==> Kembali ke : Reff

E F#m
kowe pancen tego medot talining asmoro
B E
lorone ati nganti ora iso ditambani
C#m F#m
tresnaku iki.. ora bakal direstuni
B E
ro wong tuamu.. nganti tekan aku mati

==> Kembali ke : Reff

E F#m
pangapurane mas aku wes ninggal kowe
B E
dudu karepku, ku mung manut bapak ibu
C#m F#m
kabeh mau gawe cidro neng atimu
B www.bhelagu.com E
mergone aku dijodokke wong tuoku

==> Kembali ke : Reff

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati

Now that you know the chords and lyrics Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Loro Ati and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/07/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-aka-feat-pjr.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.