Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Tags: NDX AKA, PJR,
Singer : Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Am     Em      F
kesel atiku sabar ngerteni
C (-G)
ngempet loroning ati
Dm
tresno karo kowe
Am
opo kudu larane
F G Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Em
tresno iki.. udu dolanan
F G C
loro atiku.. ra karuan

(*)
F
tresno sing suci
C
saikine tinggal janji
F G C
tangise ati dadi bukti..

[Chorus] :
Am Em
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
F C
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Am www.bhelagu.com Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
F G C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
C www.bhelagu.com
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Am
njero dodo uwes nerimo
Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
F G C
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Am



=================
Chord Originalnya
=================


Gm Dm D#
kesel atiku sabar ngerteni
A# (-F)
ngempet loroning ati
Gm
tresno karo kowe
Gm
opo kudu larane
D# F Gm
nangis batin nganti koyo ngene

Gm
wes dek aku sing mundur
Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Dm
tresno iki.. udu dolanan
D# F A#
loro atiku.. ra karuan

(*)
D#
tresno sing suci
A#
saikine tinggal janji
D# F A#
tangise ati dadi bukti

[Chorus] :
Gm Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
D# A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Gm www.bhelagu.com Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
D# F A#
iso nompo atiku opo anane..

Gm
wes dek ikhlasno aku
Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Gm www.bhelagu.com
njero dodo uwes nerimo
Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
D# F A#
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Gm

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Now that you know the chords and lyrics Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2016/07/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-aka-feat-pjr_2.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.