Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Tags: NDX AKA,
Singer : Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo


Em
Rupamu pancen ayu
G
Ning atimu pabu
D
Golek lanangan sing sugih
A
Banjur kuwi tok plorotke

Reff:
Em
Rupamu pancen ayu
G
Ning atimu pabu
D
Golek lanangan sing sugih
A
Banjur kuwi tok plorotke
Em
Kabeh bondo wes tak ngehi
G
Njaluk opo tak turuti
D
Opo isih kurang akeh
A
Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
Yen mbien pas aku kenal karo sliramu
G
Aku kesem-sem karo esemanmu pas ro aku
D
Ra bakal tak lalekke esemanmu ro aku
A
Mergo kowe sing pancen ayu di banding koncomu
Em
Aku iki seneng kowe nganti ora iso turu
G
Nganti atiku iku iki dag-dig-dug suarane
D
Mergo aku kepengenan sliramu tekan mimpiku
A
Aku iki seneng kowe tapi nduwe liyane

Reff:
Em
Rupamu pancen ayu
G
Ning atimu pabu
D
Golek lanangan sing sugih
A
Banjur kuwi tok plorotke
Em
Kabeh bondo wes tak ngehi
G
Njaluk opo tak turuti
D
Opo isih kurang akeh
A
Pancen kowe kuwi lonte

[Rapp]
Em
Tak wanek-wanekne aku omong seneng kowe
G
Langsung kowe omong nek kowe yo seneng aku
D
Langsung awake dewe dadi siji atine
A
Nanging kabeh kuwi wis ilang dalane
Em
Kowe mletas lungo sengko atiju iki
G
Embuh neng ngendi lungamu ninggalke awakku iki
D
Nanging pie meneh, atiku sumeleh
A
Yo wes kiwe lungo aku ymung iso pasrah

==> Kembali ke : Reff

[Rapp]
Em
Kabeh bondo tak nehi, njaluk opo tak nehi
G
Nanging koe ra mikir, marai aku kentir
D
Rupamu pancen ayu, ning atimu asu
A
Golek lanangan sing sugih mung tok plorotke
Em
Njaluk opo meneh, po isih kurang akeh
G
Kabeh wis tak nehi, pancen kowe kui
D
Ra tau ngerteni sifatmu koyo asu
A
Atimu koyo lonte kowe kuwi pancen kecu

==> Kembali ke : Reff..x fadeout

Sumber : chordtella.com

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo

Now that you know the chords and lyrics Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat Tigor] - Kimcil Moto Bondo and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2017/02/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-aka-feat.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.