Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen)

Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen) (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen), I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen)

Tags: Via Vallen,
Singer : Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen)

[Intro] C..G..Am..Em..
     F..C..F..G..
     C..Fm..C..Fm

C          Em
sumendal rasa ning dodho
        Am
naliko kowe teko..
        F    G
nggowo tresno ning atimu..
   C        Em
mbiyen aku wes kondho
        Am
ojo ngasih tresno..
       F     G
marang aku sing nuli loro
     C   Em   Am  F G
mergo tresno oohooo ohooo...

   C        Em
nanging iki penjalukanmu
       Am
sing njaluk atimu..
        F      G
kowe sing nggawe tresno aku..
   C         Em
tresno iki wes tak jogo
          Am
tak simpen ning dodho
       F       G
neng akhire kowe sing cidro..

  Em       Am
piye kok dadi ngene
   Em         G  F G
tresnaku kowe sing nggawe..

[chorus]
        C      G/B
kowe sing nggawe aku tresno
      Am      Em
kok kowe sing ngliyo..
     F    C
kurang opo to aku iki
   Dm     G
kok kowe nyidrani..
      C      G/B
mbiyene aku uwis kondho
     Am     Em
ojo nggawe tresno..
      F         C
kembang ati sing wis mbok sirami
    Dm      G
kowe sing ngggawe mati..
         C      G/B
ati sing wis mbok gawe tresno
       Am    Em
neng kok dadi loro..
       F     C
mbok gawe bingung atiku
    Dm       G
ibarat kembang kang layu..
       C    G/B
ikhlas ati aku nerimo
      Am     Em
yen wis dalan Kuoso..
       F    C
tak trimo lelakon iki
     Dm     G
ben aku kowe lan Gusti
    (C)
sing ngerti..

[Int] C..Fm..C..Fm..
       C..Fm..C..Fm..
==Ulang dari awal, Chorus
[Int] C..G/B..Am..G..
        F..Em..Dm..G..
        C..G/B..Am..G..
        F..Em..Dm..G..
==kembali ke : Chorus
[Outro] C..Fm..C..Fm..
    C..Fm..C..Fm..
    C..


Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen)

Now that you know the chords and lyrics Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen), what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Kunci Gitar Akhire Cidro - Yeyen Samantha (Via Vallen) and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2017/05/kunci-gitar-akhire-cidro-yeyen-samantha.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.