Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar

Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar

Tags: NDX,
Singer : Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar

[Intro] C..Em..F..G..2x..
          C..
      C         Em
Kembang tebu..sing kabur kanginan
    F           G
saksi bisu..sing dadi kenangan
    C         Em
prasetyomu..kuwi mung kiasan
   F         G
tresnamu saiki wis ilang….

[chorus]
      Am          Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
     Am           Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G   (C)
neng kulon terminal kertonegoro….ngawi

[Rap I]
C
Jare kowe setyo malah gandeng wong liyo
Em
mlaku nengarepku koyo ra duwe doso
F
saktenane kowe nganggep aku opo
G
opo kowe sengojo nggawe atiku loro
Am
opo iki balasan tresnoku dinggo sliramu
Em
nganti kembang tebu dadi saksi bisu
F
kelakuanmu neng mburiku jebul koyo pabu
G
wis semene wae cukup kowe neng atiku
      C           Em
Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
     F           G
ora garing nadyan mongso ketigo
     C       Em
tansah eling jamane semono
     F           G
neng kulon terminal Kertonegoro…

[chorus]
      Am          Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
     Am           Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
     F            G   (C)
neng kulon terminal kertonegoro….ngawi

[Rap II]
C
Sayang opo kowe tego nglarani aku
Em
nganti aku neteske eluh neng pipiku
F
kowe nggandeng wong liyo mlaku negarepku
G
opo kowe ra iso njogo perasaanku
Am
dalan anyar terminal kertonegoro ngawi
Em
aku weruh dewe nengarep motoku
F
nggawe loro ati rasane pengen mati
G
mergo sliramu..ooo..

[chorus]
     Am           Em
Neng dalan anyar kowe karo sopo
(karo bribi'anku)
      F            G
aku ngerti dewe neng ngarepe moto
(opo kowe ora nyana)
      Am          Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
(karo genda'anku)
     F            G   C
neng kulon terminal Kertonegoro….Ngawi..
(haaa.. konangan aku..)


Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar

Now that you know the chords and lyrics Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Kunci Gitar NDX A.K.A - Dalan Anyar and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2017/05/kunci-gitar-ndx-aka-dalan-anyar.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.