Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2)

Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2) (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2), I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2)

Tags: NDX,
Singer : Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2)

[Intro] D...

[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..
... D
[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku (Ngapusi!!)
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..
G
Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  D
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Em
Kelingan awale kita ketemu di sana
Bm
Berduaan bermesraan, canda dan tawa
C      D            G
Sumpah janji..tresno iki karo kowe
    Em            Am
Mugo wae iso langgeng sak lawase
            D
Ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
G
Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan..

[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku (Ngapusi!!)
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..
G
Opo iki bukti katresnanmu marang aku
  D
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Em
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari
Bm
Aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi
C     D            G
Yoweslah mungkin iki pancen dalane
   Em            Am
Ati iki mung iso ngampet lorone
            D
Bakal tak kenang jenenGmu ning masa laluku
G
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[chorus female]
  G         D
Mas..pangapurane kanggo awakku
    Em           Bm
Mergane tresno iki tak direstui ibuku
     C     D    G     Em
Aku mblenjani janji..cinta kita ini
    Am     D      G
Lilakno aku..kanthi ikhlas ati..

[chorus]
  G          D
Dek..kowe mbiyen janji karo aku (Ngapusi!!)
    Em
Nglakoni tresno suci
      Bm
Kanthi ikhlas tekan mati
      C     D    G    Em
Neng nyatane ngapusi..cidro ati iki
    Am       D       G
Netes elohku..mili deres ning pipi..


Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2)

Now that you know the chords and lyrics Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2), what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan (Season 2) and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2017/05/kunci-gitar-ndx-aka-kelingan-mantan.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.