Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa)

Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa) (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa), I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa)

Tags: Dangdut Populer, Jawa, lyrics, Via Vallen,
Singer : Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa)

Via Vallen - Havana (Versi Jawa)


Penyanyi Via Vallen
Judul LaguHavana (Versi Jawa)
AlbumCover Havana
Pencipta / Label Camila Cabello / Gosip Terbaru

Lirik Lagu Havana (Versi Jawa) - Via Vallen


Lagu Havana merupakan salah satu lagu populer di tahun 2017 yang dinyanyikan oleh eks Fifth Harmony, Camila Cabello. Lagu ini menjadi inspirasi Via Vallen untuk menyenyikan lagu Havana dalam versi Jawa dengan iringan musik dangdut koplo. "lorone loro, ati iki mok gawe lorone loro, kowe tego nggandengi wedokan liyo" itulah penggalan lagu Havana (versi Jawa) lirik.

Selain lagu Havana (versi Jawa) ada juga lagu lainnya dari Via Vallen yaitu Mbukak Jaitan, Akhire Cidro, Kebacut Baper, dan lainnya. Download lagu mp3 lagu dangdut Havana koplo dan chord gitar tidak kami sediakan di blog Lirik Lagu Via Vallen, kami hanya menyediakan Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa).

Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa).

Via Vallen - Havana
Images : Via Vallen Instagram


Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa)



Via Vallen - Havana (Versi Jawa) Lirik

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

opo rumongso wes sugih duwit
nganti atiku mok orat arit
ojo sak karepe udelmu
andum tresno sak bahagiamu

lorone atiku
nglarani awakmu ning ngarepe motoku
lorone atiku
ora cukup sepisan ndang ngaliho aku wes ra sudi

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

aku wes ora ngarep ngarep awakmu
aku wes ora cinta cinta kamu
kowe janji sehidup semati
malah saiki mblenjani

aku uwes bosan kakehan alasan
rasane atiku wes ora tahan
ra sah di gondeli timbang loro ati
luwih becik golek ganti

lorone atiku menahan cemburu
itu semua karena sikapmu
timbang koyo ngene gegeran dadine
yo pisah wae

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

uhhh ... ye ... atiku loro ... ha ...
nganti ning njero dodo
uhhh ... atiku loro ...
lorone loro

lorone loro
ati iki mok gawe lorone loro
kowe tego nggandengi wedokan liyo
sing ndadekke atiku loro nganti ning njero dodo
oh lorone loro

uhhh ... ye ... atiku loro ... ha ...
nganti ning njero dodo ...
uhhh ... atiku loro ...
lorone loro

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa)

Now that you know the chords and lyrics Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa), what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Lagu Via Vallen - Havana (Versi Jawa) and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2018/01/lirik-lagu-via-vallen-havana-versi-jawa.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.