Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi

Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi

Tags: Dangdut, Jawa, lyrics, Via Vallen,
Singer : Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi

Via Vallen - Jomblo Hepi


Penyanyi Via Vallen
Judul LaguJomblo Hepi
AlbumThe Best Via Vallen
Pencipta / Label Bayu G2B / Sakura Records

Lirik Lagu Jomblo Hepi - Via Vallen


Lagu Jomblo Hepi merupakan salah satu lagu dangdut terbari ciptaan Bayu G2B, lagu ini dipopulerkan oleh Via Vallen bersama group musik Om Sera. "Rasane ngenes nek dadi jombloPas nyawang wong liyo seng wes nduwe bojoArep dolan isone mung dewe" itulah penggalan lagu Jomblo heppy yang dipublikasikan pada tanggal 14 November 2017 oleh label Sakura Records, melalui chanel resminya di youtube.

Selain lagu Jomblo Hepi ada juga lagu lainnya dari Via Vallen yaitu Ambil Saja Pacarku, Emong, Urip Dewe, dan lainnya. Download mp3 lagu dangdut koplo Jomblo Hepi Via Vallen dan chord gitar tidak kami sediakan di blog Lirik Lagu Via Vallen, kami hanya menyediakan Lirk Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi.

Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi.

Via Vallen - Jomblo Happy
Images : Via Vallen Instagram


Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi



Via Vallen - Jomblo Hepi Lirik

Kapan aku iso nduwe pacar nganteng lan gemati
Soko akehe wong lanang ra ono seng nyantol siji
Opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

Jarene simbokku mikiro sekolah disek
Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
Terus piye nasipe awaku seng nganti saiki iseh dadi
Jomblo

Rasane ngenes nek dadi jomblo
Pas nyawang wong liyo seng wes nduwe bojo
Arep dolan isone mung dewe
Ra koyo koncone seng ngejak bojone

Mubeng-mubeng muteri kutho
Sopo ngerti untuk gebetan
Ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
Atiku loro sakno tenan

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia
Sendyan jomblo nanging kudu heppy

Jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Pas lagi ngopi
Ono wong lanang nganggo klambi abang
Ketok nganteng tenan ora suwe tak jak kenalan
Eh jebol bocahe ngaku iseh jomblo

Lha sesoke dolan neng omahe
Aku mancal gas sak polle
Tekan nggone malah mbrebes mili
Mergo kedisikan ono seng marani

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia
Senadyan jomblo nanging kudu heppy

Jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Bimsalabim abrakadabra
Aku kudu piye ben ra jomblo meneh
Kabeh wes tak lakoni
Tanpo maenan nyleneh tak enteni jodohku

Nganti aku celeh
Untung uripkuiki ora kurang piknik
Senajan isek jomblo aku ora panik
Digowo santai koyo neng pantai

Iseh konco seng marake
Heppy

Kapan nduwe pacar
Pacar mana pacar mana pacar mana
Yang bisa membuatku bahagia
Senadyan jomblo nanging kudu heppy

Jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi

Now that you know the chords and lyrics Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Lagu Via Vallen - Jomblo Hepi and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2018/01/lirik-lagu-via-vallen-jomblo-hepi.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.