Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng

Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng

Tags: Dangdut Terbaru, lyrics, Via Vallen,
Singer : Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng

Via Vallen - Kapten Oleng


Penyanyi Via Vallen
Judul LaguKapten Oleng
Album
Pencipta / Label Danang Danzt / Erka J

Lirik Lagu Kapten Oleng - Via Vallen


Lagu Kapten Oleng merupakan salah satu lagu dangdut koplo terbaru ciptaan Danang Danzt yang dinyanyikan oleh Via Vallen, lagu Kapten Oleng sering juga dinyanyikan oleh penyanyi dangdut pantura. Lagu ini awalnya dinyanyikan oleh Intan Rahma kemudian dinyanyikan  oleh Jihan Audy, Nella Kharisma, Vita Alvia, dan penyanyi cantik lainnya.

"Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajenKapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng" itulah penggalan lagu Kapten Oleng lirik.Selain lagu Kapten Oleng ada juga lagu lainnya dari Via Vallen yaitu Stel Kendo, Kuburan Mantan, Urip Dewe, dan lainnya. Download lagu dangdut Kapten Oleng koplo mp3 dan chord gitar tidak kami sediakan di blog Lirik Lagu Via Vallen, kami hanya menyediakan Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng.

Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng.

Via Vallen - Kapten Oleng
Images : Via Vallen Instagram


Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng



Via Vallen - Kapten Oleng Lirik

Tegane atimu gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki mergo kowe seng njalari
Lamise janjimu koyo ombake banyu
Gede bantere alun nangin ra iso digugu

Kroso ning awaku njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
Aku kudu piye yen wis dadi koyo ngene
Tak cobo nglaleke arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Wes biasane aku mbok larani
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
Ngalor ngidul golek tombo
Sokor sokor oleh gantine tresno

Senajan iki mung sedelo
Yo wes ra popo sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan kowe wes mendingan tak kubur
Ojo meneh tak tandur aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur ulur

Saiki kowe pancen iso mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet loro disio sio
Kowe mesti oleh piwales tresno

Tak akoni larane tebus neng ati
Sekarang tlah hilang semenjak kaptenku datang

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng

Now that you know the chords and lyrics Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Lagu Via Vallen - Kapten Oleng and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2018/01/lirik-lagu-via-vallen-kapten-oleng.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.