Lirik Lagu Via Vallen - Lilo

Lirik Lagu Via Vallen - Lilo (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Lagu Via Vallen - Lilo, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Lagu Via Vallen - Lilo

Tags: Dangdut, lyrics, Via Vallen,
Singer : Lirik Lagu Via Vallen - Lilo

Via Vallen - Lilo


Penyanyi Via Vallen
Judul LaguLilo
AlbumLagu Via Vallen bersama Om Nirwana
Pencipta / Label ? / Teta Record

Lirik Lagu Lilo - Via Vallen


Lagu Lilo yang dinyanyikan oleh Via Vallen bersama Om Nirwana merupakan salah satu lagu dangdut koplo populer yang dirilis pada tanggal 27 Juli 2017 oleh label Teta Record, melalui chanel resminya di youtube. "wes tak tompo layang undanganmuora kroso netes ing wespoku" itulah penggalan lagu Lilo lirik.

Selain lagu Lilo ada juga lagu lainnya dari Via Vallen yaitu Sakit Hatiku, Lewung, Bojomu Turahanku, dan lainnya, Download lagu Via Vallen Lilo Hip Hop mp3 dan chord gitar tidak kami sediakan di blog Lirik Lagu Via Vallen, kami hanya menyediakan Lirik Lagu Via Vallen - Lilo.

Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Lilo.

Via Vallen Lilo
Images : Via Vallen Instagram


Lirik Lagu Via Vallen - Lilo



Via Vallen - Lilo Lirik

wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu

cah ayu wes tak lilakno
kabeh iki bakal tak tompo
slamat tingal sayang...

saiki aku kudu biso nrimo
kowe ninggalke aku demi wong liyo
sak lorone atiku bakal tak tompo
demi kowe cah ayu aku lilo
tresnoku ra ono liyane
sayangku yo mung kowe
sak jembare samudro, isih jembar atiku
tak ikhlaske sliramu sing pancen dudu jodohku

mengapa setelah lama kita harus berpisah
apakah cinta kita memang ada yang salah
demi cinta yang lain aku harus mengalah
tak bisakah kau mengerti prasaanku oh sayang
maafkan aku mungkin ku tak pantas ada di hatimu
dan ku doakan agar kau bahagia
melihatmu bahagia cukup membuatku senang tak bersamaku

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu

wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Lagu Via Vallen - Lilo

Now that you know the chords and lyrics Lirik Lagu Via Vallen - Lilo, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Lagu Via Vallen - Lilo and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2018/01/lirik-lagu-via-vallen-lilo.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.