Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe

Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe

Tags: Dangdut Populer, lyrics, Via Vallen,
Singer : Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe

Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe


Penyanyi Via Vallen
Judul LaguNasib Wong Ra Duwe
AlbumLagu Dangdut Terbaru
Pencipta / Label ? / Teta Record

Lirik Lagu Nasib Wong Ra Duwe - Via Vallen


Lagu Nasib E Wong Ra Nduwe merupakan salah satu lagu dangdut terbaru yang dinyanyikan oleh Via Vallen, lagu ini dipublikasikan pada tanggal 11 November 2017 oleh label Teta Record, melalui chanel resminya di youtube. "Nasibe wong ra nduwe, Di ece karo kancane, Nelongso, Abot kahanane"itulah pengglan lirik lagu Nasib E Wong Ra Nduwe versi dangdut koplo.

Selain lagu Nasib Wong Ra Duwe ada juga lagu lainnya dai Via Vallen yaitu Manja, Kurindukan Dirimu Yang Dulu, Polisi, dan lainnya. Download lagu Nasib E Wong Ra Nduwe dan Chord Gitar tidak kami sediakan di blog Lirik Lagu Via Vallen, kami hanya menyadiakan Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe.

Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe.

Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe
Images : Via Vallen Instagram


Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe



Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe Lirik

Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Kabeh kuwi amung titipan
Soko sing Kuoso

Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
Nanging sak tenane menungso
Kui kabeh podo

Opo iki nasibe wong ra nduwe
Neng ndi wae nggone uripe
Mesti di ece

Nanging aku percoyo
Gusti Alloh mboten sare
Sabar lan sregep ibadah
Ben padang dalane

Opo salahe
Nek aku wong ra nduwe
Aku pancen kere
Nanging ojo mbok ece

Aku ra ngganggu kowe
Ora tau njaluk kowe
Mergo aku
Sregep nyambut gawe

Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Tak tompo sak ikhlase
opo sing wis dadi kahanane
Wong ora nduwe
Aku rapopo

Nanging ojo nganti dewek cilik ati
Percoyo kabeh kuwi ono dalane

Urip mung sepisan
Kudu dipikir tenanan
Ben awakke dewe
Isih duwe masa depan

Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso
Abot kahanane

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Aku percoyo
Uripku biso mulyo

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe

Now that you know the chords and lyrics Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Lagu Via Vallen - Nasib Wong Ra Duwe and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2018/01/lirik-lagu-via-vallen-nasib-wong-ra-duwe.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.