Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu

Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu (New Version) - Hallo brother and sister BilikLagu Indonesia, Did you enjoy your hobby and singing with a guitar? Your right to visit this site, because we share a lot of the lyrics and guitar chords of the singer around the world. What do you look for Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu, I have provided the lyrics and chord guitar from scratch again until the end of the song. Please read and save lyrics and chord guitar on your phone / PC.

Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu

Tags: Dangdut, Jawa, lyrics, Via Vallen,
Singer : Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu

Via Vallen - Ora Bisa Turu


Penyanyi Via Vallen
Judul LaguOra Bisa Turu
AlbumVia Vallen Vol. 2
Pencipta / Label Ndaru Antariksa / Aini Record

Lirik Lagu Ora Bisa Turu - Via Vallen


Lagu Ora Bisa Turu adalah judul lagu ciptaan Ndaru Antariksa yang dinyanyikan oleh Via Vallen, Lagu ini berada didalam album Via Vallen Vol 2, yang dipublikasikan pada tanggal 31 Mei 2017 oleh label Aini Record, melalui chanel resminya di youtube. "Aku ra biso turu wengi trusu mlakuKangen kang ngemuli ati malah soyo dadi" itulah penggalan lagu Ora Bisa Turu lirik.

Selain lagu Ora Bisa Turu ada juga lagu lainnya dari Via Vallen yaitu Dezpaijo, Sawangen, Move On, dan lainnya. Download mp3 lagu Ora Bisa Turu Via Vallen dan chord gitar tidak kami sediakan di blog Lirik Lagu Via Vallen, kami hanyan menyediakan Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu.

Berikut selengkapnya Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu.

Via Vallen - Ora Bisa Turu
Images : Via Vallen Instagram


Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu



Via Vallen - Ora Bisa Turu Lirik

Kekes hawaning wengi sakwise udan
Luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
Tapakku tapakmu nandes ing dalanan
Dalan tepi dalan tresnoku

Opo pancen sliramu wes ra kelingan
Nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
Nginjen aku lan sliramu pepasihan
Langit sepi ngedah kenangan

Aku ra biso turu wengi trusu mlaku
Kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
Ngendem pikiranku mung mergo sliramu
Ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku

Kekes hawaning wengi sakwise udan
Luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
Tapakku tapakmu nandes ing dalanan
Dalan tepi dalan tresnoku

Opo pancen sliramu wes ra kelingan
Nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
Nginjen aku lan sliramu pepasihan
Langit sepi ngedah kenangan

Aku ra biso turu wengi trusu mlaku
Kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
Ngendem pikiranku mung mergo sliramu
Ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku

Next many more lyrics west, pop, hip-hop, clasical, tradisional, k-pop, j-pop, rock, blues, metalcore, hardcore, remix, DJ, beat, malaysia, melayu, indonesia, dangdut, underground, punk, scream, reggae, rohani, shalawat, and other song.

Share On:

That Song Lyrics and Guitar Chord from Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu

Now that you know the chords and lyrics Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu, what if you want to find lyrics and chord of another singer. Calm down, we have a lot of the lyrics song of the singer around the world.

You're reading an article Lirik Lagu Via Vallen - Ora Bisa Turu and this article permalink URL is https://www.biliklagu.tk/2018/01/lirik-lagu-via-vallen-ora-bisa-turu.html Hopefully article this can be helpful and make you happy.